Translate

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hei hoi hinstagrammi!

Olen saanut osallistua aivan ihanan tiimin työskentelyyn viimeisen kuukauden aikana. Keräsimme viiden naisen, Lindan, Hannan, Jaanan, Meean ja minun, voimin Insta-kuvallemme kahdeksan ja puoli tuhatta tykkäystä vajaassa kuukaudessa. Ei paha :D Ja jokainen tuhat oli iloista hommaa! Yhteydenpitomme oli sujuvaa ja yhteistyö saumatonta. Välillä koin tämän työn kanssa melkoista flow:ta.

Kuvamme liittyi läheisesti annettuun aihepiiriin:

Vapaa-ajallaan matkailualan ammattilainen voi nauttia kisuliinin seurasta. 


En hehkuta yhtään turhaan, sillä minusta tätä tehtävää oli oikeasti hauska tehdä! En usko käyttäväni Instagrammia sinänsä ehkä enää ikuna mihinkään, mutta kaikenlaisten keinojen ja vippaskonstien etsiminen tykkäämisten saamiseksi oli lähes koukuttavaa. Kävimme läpi monia eri palveluja, joista voi kerätä ilmaisia tykkäyksiä. Antoisin meille oli Insta-like, jonka avulla tehtailimmekin tuhansia tykkäyksiä. Sitten ohjelma ehkä ajatteli, että damn, nuo ovat saaneet liikaa ilmaista hyvää, ja ilmoitti, että you're banned, pay!!! No, emme maksaneet, vaan vaihdoimme tykkäystenkeräysohjelmaa. Markkinointiin käytettäväksi sallituilla kymmenellä dollarilla ostimme vielä lisää tykkäyksiä, yhteensä 1100 kappaletta.

Parasta tehtävässä oli luovan ongelmanratkaisun käyttötarve, se on minusta yleensä kivaa, jollei ole takana kauhea stressi, sekä toimivan tiimin kanssa työskentelyn ilo.

Kirjoitan tätä lauantai-iltana, huomenna kerätään kaikki kolme kotona asuvaa lasta Chevyn kyytiin ja lähdetään tutkimaan pohjoista. Vielä pohjoisempaa kuin kotikonnut. Ja maanantaina heti kahdeltatoista käyn kurkistamassa, miten pärjäsimme tässä kisassa.

Hienoa kesää te kaikki ihanat kurssikaverit ja opet!!!



1 kommentti:

  1. Ja tässä voiton avain: "Ja jokainen tuhat oli iloista hommaa! " Mahtavasti vedetty!

    VastaaPoista

Web Analytics